Adidas Response Boost 2 Techfit

Voor mij was het weer tijd voor nieuwe schoenen. Ik heb het liefst twee of meer paar omdat je voeten dan niet aan één paar schoenen “wennen”. Ik ben een lichte overproneerder, dus ik heb wel steun nodig. Bij de Runnersworld in Purmerend heb ik eerst een filmpje van m’n benen tijdens het hardlopen laten maken, dat kan heel makkelijk bij de Runnersworld, want volgens mij hebben ze in vrijwel elke winkel wel een “baantje” waar je heen en weer kan rennen terwijl ze daar een filmpje van maakten. Ik heb verschillende merken geprobeerd (Mizuno, Asics, New Balance, nike en Adidas) en voor mij lopen Adidas op dit moment het lekkerst.

Adidas

Ik heb getwijfeld tussen de Adidas Adizero Adios Boost 3.0 en de Adidas Response Boost 2 Techfit. De laatste is het geworden, niet omdat ze goedkoper waren, maar vooral omdat ze meer steun bieden door het Techfit systeem. Dit is een soort kooitje over de voet heen die de voet extra stabiliteit geeft. De Response Boost is wel wat zwaarder, maar lichter dan m’n Mizuno’s (294gr. vs. 309 gr.), dus heb ik besloten om het hierop te gaan proberen.

Adidas response boost

 

Boost

We zijn inmiddels een aantal weken verder en het Boost foam is echt super. Niet dat je er harder van gaat lopen, maar het is wel lekker bouncy en comfortabel. Tot nu toe bevallen ze erg goed. Ze zijn comfortabel, maar toch redelijk snel, zowel op de baan als op de weg.

Geef een reactie