Een frisse maar lekkere interval training

Training Olympisch Stadion Amsterdam

De training van vandaag was weer lekker bij Phanos. Het marathonschema voor Rotterdam is vandaag eindelijk begonnen. In de tussentijd staan er nog wel een paar leuke halve marathons op het schema waarbij ik ga pacen. Maar dat is uiteraard niet het hoofddoel van de trainingen. Over ongeveer 12 weken staan we aan de start van de NN Marathon Rotterdam, eentje die ik vorig jaar al wilde wonen. Helaas heb ik deze helaas destijds door een blessure aan me voorbij moeten laten gaan. In de tussentijd loop ik De NN CPC Loop Den Haag en de Runner’s World Zandvoort Circuit Run, beide als pacer. Toch ik zou wel graag nog wat extra loopjes doen. De Groet uit Schoorl Run of de Asselronde van de Midwinter Marathon in Apeldoorn van lijken me ook prachtig.

Training

Vanavond hadden we een Pyramidetraining. Intervallen van 400m – 800m – 1200m – 1600m – 1200m – 800m en weer 400m in MET (5km tempo) met als pauze 400m rustig dribbelen. Ik zag er een beetje tegen op vanwege de kou, maar het bleek eigenlijk een heerlijk loopweertje te zijn. Lekker getraind!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.