In de lappenmand

Atletiekbaan Monnickendam

Ik heb inmiddels een poosje niets gepost. In de tussentijd wel erg veel leuke loopjes gedaan en uiteindelijk bij een atletiekvereniging vlak bij m’n werk aangemeld (Phanos). Momenteel zit ik een beetje in de lappenmand vandaar dat ik nu m’n duurlopen alleen nog op zachte ondergrond mag doen.

Herstellen

Gelukkig is de atletiekbaan in M’dam van gras, dus ik kan best m’n rondjes wel maken. Het nadeel daarvan is dat het rondjes zijn. Dat voegt wel een nieuw psychisch aspect aan duurlopen toe (voor zover dat er nog niet was).

Aanvankelijk werd aan shin-splints gedacht, maar dat is door de sportarts uitgesloten aangezien de pijn te laag en te lokaal zit. Afgelopen vrijdag heb ik foto’s laten maken in het ziekenhuis om een stressfractuur, morgen maar even de uitslag afwachten.

Ik hoop in elk geval snel weer pijnvrij te kunnen hardlopen

Geef een reactie