Inschrijving De Halve van De Haar

Jep, ook deze inschrijving is geregeld:


On 26/01/16 09:12, Athletic Events wrote:
Beste Erik de Jongh,

Hartelijk dank voor je inschrijving voor de 2e editie van De Halve van De Haar afstand De Halve van De Haar.

Één week voor maandag 28 maart 2016, 2e paasdag ontvang je per e-mail de deelnemers informatie en je persoonlijk afhaalbewijs.

Je kunt het startpakket (startnummer, chip, speldjes) en eventueel het bestelde T-shirt ophalen op vrijdag 25 maart 10:00 – 21:00 uur en zaterdag 26 maart 10:00 tot 17:00 uur, bij de Rob Druppers Running Academy (Hardloopspeciaalzaak) in Vleuten.
Het startnummer wordt dus NIET opgestuurd!

 

 

Alleen wanneer je in het inschrijfformulier hebt gekozen voor de extra optie “thuisbezorging” wordt je startpakket opgestuurd.

Daarnaast kan het startpakket ook opgehaald worden op maandag 28 maart 2016 tussen 9.00 uur en 12.00 uur of tot een half uur voor de start op het evenementen terrein.

Inschrijfgeld
Betaling geschiedt door middel van automatische incasso door de organisatie. Dit is ook de enige mogelijkheid van betalen bij voorinschrijving. Indien het verschuldigde totaalbedrag niet automatisch geïncasseerd kan worden, vervalt de inschrijving.

Annuleren inschrijving
Als je vóór 01-02-2016 de gedane inschrijving herroept wordt deze als niet-gedaan beschouwd. In dat geval vindt restitutie plaats van het reeds betaalde, minus € 5 administratiekosten. Ná 01-02-2016 worden de kosten voor het startbewijs niet meer terugbetaald. Indien reeds is ingeschreven voor een onderdeel en een omzetting naar een kortere afstand is gewenst, dan is dat ook tot 01-03-2016 mogelijk. Het teveel betaalde inschrijfgeld wordt niet gerestitueerd. Ná 01-03-2016 is omzetting niet meer mogelijk en zal opnieuw ingeschreven moeten worden. Indien omzetting naar een langere afstand gewenst is, dan moet hiervoor altijd opnieuw worden ingeschreven.

Wijzigen afstand
Ben je al ingeschreven en je wilt van afstand wisselen? Schrijf niet opnieuw in, maar stuur dan vóór 1 maart 2016 een e-mail met vermelding van je voor- en achternaam.

Verhuizen
Verhuis je binnenkort? Stuur dan voor 1 maart 2016 een e-mail met vermelding van je voor- en achternaam. Wij kunnen dan zorgdragen dat je startpakket naar je nieuwe woning wordt gestuurd. Dit geldt alleen als je voor deze extra optie hebt gekozen in het inschrijfformulier.

Wij wensen je veel succes met de voorbereiding en zien je aan de start op maandag 28 maart 2016 in Haarzuilens.

Organisatie Stichting De Halve van de Haar

Kijk regelmatig op http://www.dehalvevandehaar.nl

Geef een reactie