Toch nog startbewijs Bruggenloop Rotterdam

Vandaag heb ik alsnog een startbewijs voor de Bruggenloop Rotterdam weten te bemachtigen. Ik kon er twee krijgen dus een collega van me gaat ook meelopen. Hij heeft ook meegelopen met de halve van Amsterdam en dit vond hij ook een mooie afstand. Ik ben heel benieuwd, ik heb nog niet eerder in Rotterdam gelopen. 10 April staat gereserveerd voor de NN Marathon Rotterdam, maar dit wordt mijn eerste officiële loop in Rotterdam. Dit wordt wel mijn laatste “wedstrijd” van dit jaar, maar ach, ik heb er voor volgend jaar al best wat bij elkaar gesprokkeld. Voor nu moet ik nog even 4 weekjes geduld hebben. Ik kan dat… Heus wel.

One Reply to “Toch nog startbewijs Bruggenloop Rotterdam”

  1. […] Egmond Halve Marathon 2016, welke ik met mijn broertje ga lopen. Maar nu ging het om de Bruggenloop Rotterdam, waarvoor ik vorige maand nog startbewijzen van iemand over kunnen nemen. Enig nadeel, je loopt […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.